CPH

Hvad kan vi tilbyde?

Nuur Mentorordning er et tilbud til dig, der søger en-til-en hjælp til at skabe en positiv og vedvarende forandring i livet.

Vi tror på, at menneskets handlinger og udfoldelse af den personlige realisering, er tæt forbundet med vores tankemønster – også kaldt mindset. I udviklingspsykologiens univers bruges begrebet mindset til at forstå, hvordan hjernen tolker vores væren og formåen i alle situationer. Begrebet mindset og hvad det vil sige at have et godt mindset, defineres individuelt for alle mennesker – for vi er alle sammen forskellige.

I vores arbejde lægger vi vægt på, at et godt mindset er lige med et sundt mindset, som opstår, når vi mærker en tilstand af trivsel inde i os selv. Det kræver hårdt arbejde at nå den tilstand og endnu hårdere er det at forblive i tilstanden, hvis man i forvejen har udfordringer med egen selvtillid og selvværd.

I Nuur Mentorordning er vi både optimistiske og realistiske. Vi kan ikke trylle frem til forandringen eller har ej heller har en fast formel på en sikker vej til succes. Vi har fokus på ressourcer og det hele menneske for at kunne yde vores bedste for at hjælpe andre til at lykkedes med deres udfordringer i hverdagen.
Nuur Mentorordning tager udgangspunkt i den enkelte, hvor vi i et fælles samarbejde sammensætter et forløb, der tilgodeser borgerens ønsker og forudsætninger.

Målet med vores arbejde er at koble vores pædagogiske og socialfaglige metoder samt erfaringer sammen til at bidrage til at forebygge og løse sociale problemer hos udsatte børn og unge.
Vi støtter vores borgere i at lære tage styringen over eget liv og se en værdi i vedvarende tilknytning til arbejdslivet eller uddannelse. Det er vigtigt for os i vores praksis at rette fokus på, at vores henvendte borgere får den rette hjælp hos os, så den enkelte kan finde sit ståsted i samfundet og se potentiale for udvikling hos sig selv.

Som vores særpræg tilbyder vi vores målgruppe et træningsforløb, der enten målretter sig til almindelig styrketræning eller kampsport.

Sport & Disciplin

Vores fokus på sport og træning tager afsæt i vores egne personlige erfaringer og nyere forskning, der redegører for, at sport kan være en vej ud af den kriminelle levevej for unge i vanskeligheder.

Vi besidder begge flere års erfaringer fra træningsverdenen – både i kampsport og almindelig styrketræning – og er uddannede personlig trænere, kostvejledere og fitnessinstruktører. 

Jaleel har i flere år været en aktiv basketballspiller i bl.a. Danmark, Sverige, Irland og USA og kæmper amatør Kick Boksning. Han tilbyder også træning og undervisning i kick boksning.

Safih har beskæftiget sig med boksning og styrketræning med unge udsatte fra socialbelastede områder i mere end 10 år.

Vi har en bred vifte af muligheder med henblik på at arrangere træning og aktiviteter for de unge og deres familier.

Vores Faciliteter (tryk her)

 

 

Fakta Boks (links)

Links vedrørende Endorfiner:

Motion Er Din Egen Medicin

Sker I Din Hjerne Når Du Træner

Hvordan andre har opnået succes via træning i det sociale faglig felt:

1) Når piger slår – Det er min træner (Lars Krusaa), som os trænet de ”vilde” piger som er nævnt i artiklen

Kick Boksning Som Metode

2) Bl.a. i Sverige har de fokuseret på netop Kampsport, som et middel til Social Integration se følgende link

Social Integration

3) I USA er det en velkendt metode at møde unge tidligere banderelateret hvor deres interesserer ligger

Using Sport To Tackle Gangs

Har du nogle spørgsmål?